Zoek het juiste steunniveau

Onze steunniveaumeter helpt u bij de keuze van de juiste steun voor het juiste product bij het juiste letsel op het juiste moment, wanneer u die het hardst nodig hebt.


Steunniveaus: braces en bandages

 • Lichte steun
  Lichte steun

  Biedt lichte compressie, steun en therapeutische warmtebehandeling om symptomen als gevolg van verstuikingen, overbelasting en artritis te verlichten. Comfortabel gedurende de hele dag.

 • Matige steun
  Matige steun

  Biedt aanpasbare niveaus van compressie, steun en therapeutische warmtebehandeling om symptomen als gevolg van overbelasting, verstuikingen, artritis en spierpijn te verlichten. Comfortabel gedurende de gehele dag of voor specifieke activiteiten.

 • Matige stabiliserende steun
  Matige stabiliserende steun

  Biedt nauwsluitende en anatomisch correct stabiliserende steun om symptomen als gevolg van overbelasting, verstuikingen, artritis en RSI te verlichten, en om terugkerend letsel te voorkomen. Flexibele stabilisatoren kunnen worden verwijderd en aangepast voor comfort.

 • Stevige steun
  Stevige steun

  Biedt stevige steun door middel van een combinatie van geavanceerde materialen om terugkerend letsel te helpen voorkomen en symptomen als gevolg van overbelasting, verstuikingen, artritis en RSI te verlichten.

 • Stevige stabiliserende steun
  Stevige stabiliserende steun

  Biedt de hoogste mate van steun en stabiliteit door middel van soepele, scharnierende stabilisatoren van kunststof en/of aluminium om terugkerend letsel te voorkomen en symptomen als gevolg van acuut letsel te verlichten.